Populairste categorieën cadeaus nationale-secretaressedag.nl


Nationale Secretaressedag 2021
is ook dit jaar weer de speciale dag op de 3e donderdag in april om je secretaresse, management assistente of je secretarieel medewerker te bedanken voor het feit dat hij of zij altijd voor je klaar staat. Wat zou je zonder haar of hem moeten beginnen? Laat je waardering daarom zien en geef hem of haar op deze dag een mooi cadeau!

Nationale-secretaressedag.nl is al jaren de nummer 1 site voor de start van je zoektocht naar een mooi, verrassend, origineel cadeau voor je secretaresse of secretarieel medewerker. Ze hebben een top 5 van de populairste categorieën cadeaus voor Secretaressedag 2021 van hun site voor je opgesteld.

1. Rituals pakketten
Rituals cadeaupakketten zijn al jaren het populairste cadeau voor Secretaressedag op de site. De verwenpakketten van Rituals zullen altijd met genoegen worden ontvangen door je secretaresse. Ook je secretarieel medewerker kun je de producten van Rituals geven want Rituals heeft ook voor de mannen een heerlijke lijn producten.

2. Secretaressedagbon
De Secretaressedagbon, een samenwerking van Cadeau Company samen met Cadeau4Jou is al een aantal jaren een veel gemaakt keuze op Secretaressedag. De secretaresse of secretarieel medewerker kan via een feestelijke site een keuze maken uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten, dagjes uit, boeken, tijdschriften en goede doelen. Je secretaresse ontvangt de Secretaressedagbon via de e-mail. Het is daarom zeer geschikt als last-minute cadeau op Secretaressedag zelf. De bon zit, samen met een persoonlijke boodschap binnen 15 minuten in zijn of haar mailbox.

3. Bloemen
Secretaressedag en bloemen zijn al sinds het begin van Secretaressedag aan elkaar verbonden. Secretaressedag staat bij elke bloemist rood omlijnt in de agenda. Het zeer uitgebreide assortiment boeketten van verschillende (online) leveranciers wordt dan ook vaak bezocht bij de zoektocht naar mooie bloemen.

4. Chocolade
Chocolade en secretaresses is een perfecte combinatie. Het is dan ook niet vreemd dat het bij nationale-secretaressedag.nl als nummer 4 in de lijst staat. Via een van de partners laat je eenvoudig de lekkerste chocolade bij je secretaresse of secretarieel medewerker bezorgen.

5. Kaartje
Een kaartje met een persoonlijke boodschap voor je secretaresse is natuurlijk altijd leuk om te krijgen! Zoals de slogan zegt, kleine moeite, groot plezier.